Team 2017-12-11T20:54:14+00:00

Marcel Molle

Marcel is een van Nederlands bekendste fotografen met als specialisaties: documentair, straatfotografie, portret en commerciële fotografie. Heeft jaren voor de Volkskrant gewerkt en werd in 2000 bekroond tot fotojournalist van het jaar. O.a. voor zijn verslaggeving van de oorlog in Kosovo. In datzelfde jaar ontving hij de Zilveren Camera voor een serie over de voetbalrellen na afloop van het kampioenschapsfeest van Feijenoord in 1999. In de jaren daarna ontwikkelde hij zich meer in de commerciële sector en werkte voor een aantal grote reclamebureaus. Hij verzorgde onder meer een groot aantal campagnes voor o.a. Rijksoverheid, Ministerie van Justitie, Deloitte, KPMG en de politie.

Marcel heeft, zoals ze dat noemen, “het oog”. Hij signaleert als geen ander de esthetische en fotografische kwaliteiten van een locatie en situatie en dat levert elke keer weer verrassende beelden op. Met hem op pad zijn is een ontdekkingsreis met nieuwe inzichten en onverwachte ontmoetingen. De laatste jaren houdt Marcel, naast zijn fotografie-opdrachten, zich ook bezig met het filmen van bedrijfsfilms, commercials, interviews en presentaties.

Van 2009 tot 2015 zat hij in de jury van de Zilveren Camera, sindsdien is hij voorzitter van de Stichting de Zilveren Camera.

Bekijk het portfolio van Marcel Molle

Ron Gessel

Ron is een bekende Nederlandse straat- en reclamefotograaf. Ron studeerde grafische vormgeving in Utrecht. Hij startte zijn carrière als art director en heeft bij diverse grote reclamebureaus gewerkt zoals FHV BBDO, LOWE en BVH. Daarbij kwam hij veelvuldig in contact met diverse fotografen om reclamecampagnes te fotograferen.

Na 25 jaar als art director en creative director werkzaam te zijn geweest besloot Ron om in 2007 fotograaf te worden. Hij heeft voor diverse grote merken gewerkt zoals: Rabobank, ING, ABN Amro, Carhartt, Telfort, Xs4all, Marktplaats, Nederlandse Spoorwegen en Ministerie van Financiën.

Ron reist veel en tijdens zijn reizen raakt hij iedere keer weer gefascineerd door het land en haar bewoners. Hij is een straatfotograaf in hart en nieren. Wat hij ziet dat legt hij vast. Foto’s van hem zijn niet geënsceneerd omdat het moment dan verloren gaat. Hij fotografeert het leven zoals het is. Ron heeft een fascinerende manier van kijken. Met hem op straat levert dat grappig, ontroerende en doordrongen beelden op. Hij leert je anders kijken en situaties aan te voelen.

Tijdens 1 van zijn reizen naar Kuala Lumpur heeft Ron een serie geschoten op de markt in Chinatown. Met deze serie won hij in 2012 de prestigieuze PANL Award.

Tevens heeft hij in diverse plaatsen geëxposeerd.

2012 Haarlem, Cultuurtempel van Duivenboden.
2012 Kerkwerve Galerie Bellas Artes
2013 Amsterdam De keuken
2014 Wereldwijd werk in galeries van Yellowcorner.com
2015 Kortenhoef Medisch Centrum
2015 Haarlem Coloron Art Print
2016 Hilversum Gemeentehuis
2017 Hilversum Gemeentehuis

Bekijk het portfolio van Ron Gessel.

Dirk van der Lugt

Dirk is, al zijn hele werkzame leven, vanuit zijn functie als artdirector en creative director bij verschillende grote reclamebureaus, bezig met fotografie. Op zoek naar opvallende, prikkelende, emotionele en oogstrelende beelden heeft hij samengewerkt met veel (top)fotografen. Hij beoordeelt, selecteert en herkent snel wanneer een beeld zich onderscheidt van de middelmaat en iets “extra’s” brengt en weet dat goed te beargumenteren. Hij is bovendien een hartstochtelijk verzamelaar van fotografie en fotoboeken en fotografeert zelf uiteraard ook. In zijn werk als artdirector is hij voor alle creatieve prijzen al eens genomineerd en bekroond. Vandaag de dag is hij partner in een bedrijf dat zich bezighoudt met het creëren van – voornamelijk – visuele content, oftewel fotografie en film.

Kitty Methorst

Met haar vijfentwintig jaar ervaring in de reisbranche is er geen uitdaging te groot voor Kitty die, mede door haar enorme kennis en en uitgebreid netwerk, ervoor zorgt dat elke trip tot in de details is geregeld.

Welke specifieke bestemming of bijzondere activiteit we ook bezoeken, zij adviseert niet alleen, maar regelt en checkt alle zaken die nodig zijn voor een zorgeloze en ontspannen periode. Van overnachting tot de uitgeprinte boardingpass, achter de schermen van Picture this Trip is zij de steun en toeverlaat, die het mogelijk maakt om een op maat gemaakte en unieke fotoreis aan te kunnen bieden.

Voor meer informatie of specifieke wensen kunt u altijd contact met haar opnemen.

Telefoon:
+31 (0)6 20325413
+31 (0)20 8460013
tuiathome.nl
kitty.methorst@tui.nl